Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggel 5 óta fáj a fejem, mit...

Reggel 5 óta fáj a fejem, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Vett be gyógyszert, sétáltam a friss levegőn, reggeliztem, ittam sok folyadékot, borogattam a fejem, koffeint is fogyasztottam. És most? Irány az ügyelet? 19L
2010. máj. 6. 09:20
 1/7 anonim válasza:
Lehet, h magas a vérnyomásod, és akkor a kávé nem segít... Próbálj ki egy másik gyógyszert, mondjuk a Nurofent, nekem az mindig segít. Van hogy kettőt is be kell vennem, pláne ilyen hidegfrontos időben.
2010. máj. 6. 09:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Algoflex Fortet szedek.
2010. máj. 6. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Én nekem az szokott segíteni, ha erősen megnyomkodom, masszírozom a fejem tetejét , illetve a homlokam(erősen), a szemem körül körözve, itt már óvatosabban... Csak nem lesz baj!

Lehet oka az időjárás is, én mindig megérzem.

2010. máj. 6. 09:29
 4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Orvoshoz szerintem nem kell menned egyelőre, biztos csak a front. Próbálj ki másik gyógyszert, ha az AF-t régóta szeded, hozzászokhatott a szervezeted és azért is lehet, h nem használ.
2010. máj. 6. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Előtte Cataflamot szedtem, aztán algopyrint.K fél éve szedem az AF forte-t.
2010. máj. 6. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha van valaki a közeledben, aki egy kicsit meg tud masszírozni, vállat, a hát felső részét, a fejedet, akkor kérd meg.

Gyógymasszőr

2010. máj. 6. 10:59
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a gyógyszer mellett lehetőség szerint egy hűvös, csendes, sötét helyen való pihenést javaslok,, nekem az szokott segíteni.

Esetleg ha úgy érzed hogy ez használ, de nem elég akkor fokozhatod hidegvizes borogatással.

2010. máj. 6. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!