Frontintol szapora szivveres?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkan veszek be frontint.Meg regebben irtak fel panikbetegsegre.Mar akkor gyanus volt,hogy a tabletta bevetele utan kb 1 oraval.hirtelen elkezdett nagyon gyorsan verni a szivem.de ez csak egy percig tartott aztan visszaallt.de nagyon ijeszto.de akkor betidtam annak hogy esetleg paniktol is verhet a sziv gyorsabban.tegnap hosszu kihagyas utan bevettem egy frontint vernyomadra mert panikos mar reg nem vagyok.es most is ugyanugy felvitte a pulzusom mas is tapasztalt ilyet? Vernyomasomra azonban nem hatott.2017. jan. 22. 07:22
1/2 anonim válasza:
Én rendszeresen szedek, de nem tapasztaltam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!