Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt már valaki az alvasguru...

Volt már valaki az alvasguru alvastréningen? Mik a tapasztalatok? Érdemes elmenni Horvath Ágneshez vagy inkább keressek szomnológust?!

Figyelt kérdés

2017. jan. 11. 11:06
 1/6 jeverezi ***** válasza:
65%
szerintem nem érdemes elmenni
2017. jan. 11. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Te már voltál?
2017. jan. 11. 13:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Na, leírom hátha valakinek segítség. Nem ajánlom az alvás tanfolyamot. Egyrészt ha valaki mélyebben utánanéz, akkor tudja h az alvás zavarnak mindig van oka. Lehet ez valamilyen szervi probléma (pl. pajzsmirigy), lehet pszichés (pl. generalizalt szorongás) vagy esetleg valamilyen alvás higiénés zavar. Ez utóbbin esetleg segíthet a tanfolyam de erre én nem adnék ki 60.000et. A tanfolyam ígér segítséget altató leszokáshoz, ezt megint csak nem javaslom. Többet árthat , mint amennyit használ. Ha valaki tényleg függő, akkor magától nem igazán tudja elhagyni. Ehhez pszichiáter segítsége kell. Plusz nyilván az okot is kezelni kell, önmagában az altató elhagyása meg nem lesz megoldás semmire. Maga a tanfolyam szerintem kamu, nem is találtam róla véleményt sehol.
2017. márc. 5. 15:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, de sehol semmi vélemény róla, csak az saját oldalukon a szokásos marketing duma (mint a fogyitablettáknál, hogy mennyit fogytak tőle-ami mese. Ráadásul 60ezer Ft...pfff...iszonyú drága..
2017. ápr. 18. 15:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Hat igen... nagyon furcsa, h sehol sincs vélemény róla.

Én egyébként letettem az altatot, végre jól alszom. Hosszú út volt, de sikerült. Ehhez kellett egy jó pszichiáter, kellett a családom támogatása és pszichológus. Ami pedig a legtöbbet segített ezek mellett az autogén trening. Mindenkinek csak ajánlani tudom, pedig az alvásgurun ezt is lehúzzák.

2017. ápr. 20. 08:24
 6/6 anonim válasza:

Megerősítem: nagyon furcsa, hogy egyetlen vélemény sincs róla, egyébként a néhány elérhető videója kommentjeit is törli. Ugyan miért?

Én kaptam rengeteg hírlevelet tőle, amelyben az alvással kapcsolatban csupa magától értetődő dolgot ír, és ha ezeket betartjuk, akkor már meg is szűnik a probléma, nos nem így van!Azt sugallja, hogy az erő benned van, és ha betartasz néhány szabályt, meg tudod oldani. A módszere egy jól felépített reklámkampány: felsorolja, hol mindenhol tart előadást, mióta tart tréningeket, (szerinte) milyen sikeres, de erről egyetlen egy (még kamu) hálás nyilatkozó sincs, aki ezt igazolná. Ha feliratkozol, napi 2-3 mailt küld, amelyiknek mind az a vége, hogy jelentkezz a tréningjére. A weblapján feltehetsz kérdést, azt írja, hogy 2 munkanapon válaszol, de semmi nem érkezik. Ha a mai webes világban egy ilyen "misztikus" módszerről egyetlen sikeres gyógyult delikvens sem ír, akkor az nyilvánvalóan hatástalan. Még az is felmerült bennem, hogy titoktartási nyilatkozatot irat alá a résztvevőkkel...Nem mintha hinnék pl. a fogyasztószerek oldalain a sok csodában, hogy 1 hónap alatt lefogytak 20 kg-ot:)

2023. febr. 3. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!