Volt már valaki az alvasguru alvastréningen? Mik a tapasztalatok? Érdemes elmenni Horvath Ágneshez vagy inkább keressek szomnológust?!
Hat igen... nagyon furcsa, h sehol sincs vélemény róla.
Én egyébként letettem az altatot, végre jól alszom. Hosszú út volt, de sikerült. Ehhez kellett egy jó pszichiáter, kellett a családom támogatása és pszichológus. Ami pedig a legtöbbet segített ezek mellett az autogén trening. Mindenkinek csak ajánlani tudom, pedig az alvásgurun ezt is lehúzzák.
Megerősítem: nagyon furcsa, hogy egyetlen vélemény sincs róla, egyébként a néhány elérhető videója kommentjeit is törli. Ugyan miért?
Én kaptam rengeteg hírlevelet tőle, amelyben az alvással kapcsolatban csupa magától értetődő dolgot ír, és ha ezeket betartjuk, akkor már meg is szűnik a probléma, nos nem így van!Azt sugallja, hogy az erő benned van, és ha betartasz néhány szabályt, meg tudod oldani. A módszere egy jól felépített reklámkampány: felsorolja, hol mindenhol tart előadást, mióta tart tréningeket, (szerinte) milyen sikeres, de erről egyetlen egy (még kamu) hálás nyilatkozó sincs, aki ezt igazolná. Ha feliratkozol, napi 2-3 mailt küld, amelyiknek mind az a vége, hogy jelentkezz a tréningjére. A weblapján feltehetsz kérdést, azt írja, hogy 2 munkanapon válaszol, de semmi nem érkezik. Ha a mai webes világban egy ilyen "misztikus" módszerről egyetlen sikeres gyógyult delikvens sem ír, akkor az nyilvánvalóan hatástalan. Még az is felmerült bennem, hogy titoktartási nyilatkozatot irat alá a résztvevőkkel...Nem mintha hinnék pl. a fogyasztószerek oldalain a sok csodában, hogy 1 hónap alatt lefogytak 20 kg-ot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!