Szerintetek ha jobban erzem magam alsogatya nelkul (sokkal felszabadultabb vagyok) meg minden akkor az gaz? 17/F
Alsóneműt egyszerűbb naponta cserélni, mint a nadrágodat.
Meg most baromi hideg is van.
Azt megértem, ha nyáron, melegben kellemesebb.
Viszont szerintem azért van hátulütője.
Az alsód megtartja a szerszámot, a nadrágod nem. Szóval ha van egy kis merevedésed, akkor mindenki látni fogja, ha nincs rajtad alsó :)
Ha rendszeresen, alaposan tisztálkodsz és nem ugyanazt a nadrágot hordod éjjel-nappal egész héten, akkor nem gáz, persze igen, az előfordulhat, hogy alsónadrág nélkül kicsit jobban látszanak a dolgok, dehát azt neked kell tudni, hogy téged zavar e...
tudod, a nők sem azért hordanak melltartót, mert olyan baromi kényelmes, hanem mert nem szeretik, ha az utcán mindenki a pólón átütő mellbimbójukat nézi. :D
Amúgy Varga Viktort meg a higiénát egy mondatban említeni elég vicces... nem biztos, hogy szerencsés az ő példáját követni, hacsak nem egy erdei kunyhóban élsz egyedül. :D
Hosszú gatyát sem veszel?
Egyébként hülyeségnek tartom, semmi előnyét nem látom. A koronaékszer lig-lóg, már 1 fél csepp sárga, vagy 1 mm2 barna szépen beivódik a gatyádba és 1-2 óra alatt is büdi lesz. Az anyaga eleve nem olyan rugalmas és puha, hogy így sokáig kényelmes legyen. Állandóan moshatod: hamar tönkremegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!