Vasárnap óta hasmenésem van, hányingerem van, fáj a gyomrom. Az orvos azt mondta, h diétázzak, amivel nincs is gond, mert nem nagyon kívánom a kaját. Mit lehetne még ennem?
A lángos nem biztos,hogy a legjobb. most még ne egyél nehéz ételeket. De a sós főtt krumpli is túlzás. Vasárnap óta van hasmenésed? Azóta már szerda van, lassan enyhülnie kell. Nem tudom Smecta-t vagy valamit szedsz-e?
Igazában véve ilyenkor ehetsz már könnyű csirkehúst párolva, párolt zöldséget ilyeneket. Esetleg tehetsz rá kis tejfölt is.
Jobbulást
Diet.
Pedig nem mond hülyeséget édesapád. A hajában főtt krumpli / sűlt krumpli / pirítós a legjobb ilyenkor.
A hányinger ellen ajánlok egy nagy pohár gyömbér teát! Vagy port veszel, de a friss gyömbérből főzött még jobb!
A gyömbér segíteni fog a hányinger és más emésztési panaszoknál is.
Második válaszoló! Igen, a doki írt fel smectát, normolyt port, meg még valamit, meg b6ot hányinger ellen. Sajnos húst nem eszek :S nem szeretem.. elkezdtem a széntablettát is ma reggel. De vasárnap óta csak rosszabbodik..
Köszönöm a tanácsokat a párolt zöldséget megfogadom :) remélem hamarosan jobban leszek...
Harmadik válaszoló! Tudom, h nem mond hülyeséget... :S
a gyömbért is kipróbálom. már nagyon unom ezt az egészet :( köszönöm a tanácsokat!!!
Nekem hasmenésre a következőket szokták mondani (sajnos elég sokszor vagyok hasmenéses beteg...)
- Reszelt alma, bele egy kis házi kekszet törsz, esetleg egy banánt pépelsz, az egészet két kanál mézzel leöntöd. A reszelt alma és a banán hasfogó, nekem ettől pár óráig nincs gondom. :) És az íze se szörnyű.
- Reggel éhgyomorra egy db. citrom levét megiszod, utána fél óráig ne egyél semmit. Ez kicsit kitisztítja a beleidet állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!