Hormonzavar okozhat erős izzadságszagot?
Szia!
Ugyanígy vagyok én is. Jutottál valamire esetleg? Többféle terméket használtam már, nem használtak. Hajam is nagyon hullik, menstruációm is nagyon ritkán volt és az izzadás a legrosszabb.
Voltam háziorvosnál ezekkel a tünetekkel. Voltam bőrgyógyásznál. Egyik sem tudott nagyon mondani semmi olyat, ami használt is volna. Nőgyógyász felírt fogamzásgátlót. Így a menstruációval kapcsolatos probléma megszűnt. Sajnos a legnagyobb gondom, az izzadás megmaradt. Nem tudom, hogy lehetne megszűntetni. Elhiszem, ha igénytelennek néznek, pedig fürdök minden nap, van hogy többször is. De annyira izzadok.
Nem tudom, hogy te hogy vagy vele, de félek, hogy ezt nem fogja elfogadni senki és nem fogok kelleni senkinek. Számodra okoz gondot az izzadás a társkeresésben?
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!