Mitől lehet az, hogy már este 6-kor hulla fáradt vagyok, de kegyetlenül és korán nem tudok felkelni?
Mostanában volt egy kis náthàm de elmult.
A napi 8-10 ora alvás megvan,szo szo normálisan étkezem, irodai munkát végzek.
De szoszerint ugy érzem esténként olyan gyenge vagyok, hogy mindjárt meghalok ha 7 előtt kell kelni, az felér az önkínzással
Vagy valami hiány (vitamin, ásvány), vagy valami betegség - a legrosszabb esetben aká rák is lehet.
A helyedben nem itt kérdezösködnék, hanem elmennék az oroshoz és legalább is vérképet csináltatnék.
Tök jó, hogy egyesek máris a rákot emlegetik...
Egyáltalán hány éves vagy? Mert mondjuk eleve nagyon nem mindegy, hogy 19 vagy 79...
Ha megvan a 8-10 óra, akkor eleget alszol, de rendszeresen megvan? Mindig ugyanakkor fekszel le és ugyanakkor kelsz fel?
Hogy jön szóba egyáltalán, hogy 7 előtt kelj? Általában hánykor kell kelned? Ha nem kell 7 előtt, akkor ne foglalkozz azzal, hogy 7 előtt nagyon nehezen kelsz, hanem szervezd úgy, hogy rendszeresen 7-kor kelljen, vagyis ne hagyj reggelre olyan tennivalót, amit még munkába indulás előtt kell elvégezni, hanem csak annyi legyen a program, hogy reggelizés után indulj dolgozni. Ha viszont 7 előtt kell felkelned rendszeresen, hogy beérj a munkába, akkor igenis feküdj le korábban, hogy a szükséges 8-10 óra tényleg meglegyen, akkor nem lesz annyira nehéz a korábbi kelés.
Iktass be egy délutáni alvást munka után! Főleg ha csak mostanában kezdtél dolgozni, attól is lehetsz ilyen kimerült, hogy nagy a stressz, még nem szokott hozzá eléggé a szervezeted.
Szedj valami multivitamint, mindenesetre, az nem árthat.
8-10 óra alvás sok szerintem,az ajánlott 7-8óra,ha túl alszod magad épp úgy káros mintha keveset aludnál.
Táplálkozz egészségese és sportolj valamit,meglátod jobb lesz.
Most akkor sport vagy vitamin vagy orvos vagy mi legyen? Màr megint kezdődik érzem. Alig birok talpon lenni hogy legalább a mosógépet megvárjam.
29 vagyok néha alszok du is de általában 22-24 között fekszem le 7-ig.
Munkába megesik hogy korábban kell bemenni le se tudom írni milyen érzés volt hogy remegtem is míg teáztam.(reggel forro teával szoktam indítani esetleg mézzel)
A sport, a vitamin meg az orvos nem üti egymást :), akár mindegyiket bevetheted.
De főleg azt nem értem, hogy: miért nem fekszel le aludni, ha álmos vagy??????????
"általában 22-24 között fekszem le 7-ig.
Munkába megesik hogy korábban kell bemenni"
Valószínűleg akkor gond a 7 előtti kelés, amikor éjfélig fent vagy. Ne legyél fent addig. Csinálj belőle rendszert, hogy márpedig 10-kor alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!