Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet, hogy pszichés alapon...

Lehet, hogy pszichés alapon kell nagyon sokat nagywc-re járnom? (lent)

Figyelt kérdés
Iskolaidőben gyakran napi 3-4 nap is el kell mennem nagywc-re.Már többször előfordult,hogy nem bírtam ki hazáig,be kellett mennem suli után a plázába a mellékhelyiségbe.De többször még odáig sem jutottam el,az iskolába kellett elmennem nagywc-re.Sokszor reggel elmegyek,de már idafele érzem a buszon,hogy kell.De ez csak iskolaidőben van.Hétvégén nincs.Péntek este már nem is bírtam nagywc-zni (pedig aznap már 3x kellett).Legközelebb szombat este mentem el,azt követően meg vasárnap este.Lehet,hogy pszichés alapon van ez,az iskola miatt?

2016. dec. 5. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, ha nagyon stresszelsz valami miatt, én olyankor pisilni járok gyakran.
2016. dec. 5. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy pszichés alapon van, de azért napi 3-4 alkalomnál már érdemes lenne komolyabban foglalkozni vele. A súlyod, táplálkozási szokásaid normálisak?
2016. dec. 5. 10:32
 3/4 szamo77db ***** válasza:
Velem is előfordult, hogy egy gyűlöletes munkahelyen a nap folyamán 4-5 alkalommal is fel kellett keresni a WC-t nagy dolgok miatt!
2016. dec. 5. 15:08
 4/4 szamo77db ***** válasza:
Biztos, hogy volt pszichés háttere. (Bocsi, ez most jutott eszembe.)
2016. dec. 5. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!