Elmentem futni most nemrég, és közben igen szaru lettem, a hideg lehet az oka, vagy esetleg pánik?
Figyelt kérdés
A pánikra azért gyanakszom, mert kimozdulnom is nehézkes olykor, bár este jobban esik. Most kicsit mozogni vágytam, így gondoltam kocogok kicsit, már ezer éve nem futottam az a helyzet. Minden rendben is volt egész sokáig, még élveztem is, jól esett. Nem futottam gyorsan, csak hogy bírtam. Aztán sétálgattam, és ugye leizzadtam az megelőzően, így egy idő után kezdtem hidegnek érezni az időt. Itt jöttek be a kényszeres gondolatok, hogy lehet nem is volt jó ötlet, mi van ha átfázok stb., csak as zokásos. Már nem is voltam messze a visszaérkezőstől, de olyan végeláthatatlannak tűnt az út. Aztán egyszer csak kivert a víz, vert a szívem, mint ha ki akar volna ugrani. Azt éreztem össze esek. Nézegettem esetlegesen hova mehetnék be. Aztán nagyjából átment rajtam ez a roham. Közben bekaptam egy szem aszalt datolyát, de az is csak forgott a számban. Túl megterhelő volt ez a futás, így hidegben, és ennyi idő után? Vagy csak tényleg az agyam szórakozik velem, mint mindig? XD2016. dec. 4. 19:50
1/1 anonim válasza:
szerintem a panik lehetett,mivel irtad hogy leizzadtal es akkor jottek a kenyszeres gondolatok.hogy nem kellett volna lehet megsem es ettol megijedtel.en nem vagyok sportos de neha raveszem magam itthon,es mikor mar begyorsul a szivem edzes kozbe akkor en is megijedek az erzestol es bepanikolok hogy szivrohamot kapok.azert ne terheld tul magad az elejen,meg probalkozz mèg a futassal,de probalj az otthonod kozeleben futni csak.az egyreszt megnyugtato hogy hamar hazaersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!