"Minden bajom van", hogyan lazítsak?
Figyelt kérdés
Igazából eléggé külön dolgok, de baromi zavaró, hogy egyszerre:
-folyik az orrom (nátha)
-fáj a torkom
-fáj a fogam
-ki vagyok merülve, pedig nem szoktam
Elég az, ha csak ledőlök egy kis időre?
2010. máj. 1. 11:00
1/4 anonim válasza:
Torok fajas meg a natha jellegu dolgokra naon klasszak ezek a paracetamol tartalmu cuccok mint a neo citran meg a coldrex A szervezeted a tel ideje alatt felhasznalta majdnem az osszes tartalekat erdemes lenne c vitamint fogyasztanod az segiti a nathas problemak megoldasat faradsagra meg erdemes lenne egy magnezium kurat tartanod es pihenj:) Fogfajas az mas teszta arrol nem tudok mit nyilatkozni nem lyukas esetleg vagy vami serules nem erte? Jobbulast:D
2/4 A kérdező kommentje:
Neocitran: megpróbálhatom végülis :) recept kell hozzá, vagy bármi más orvostól?
C-vitamin, magnézium: nem gond
fog: nem sérült meg, hanem lyukas; kaptam már rá egy apró fogtömést de nemtom miért, még mindig fáj
2010. máj. 1. 12:06
3/4 anonim válasza:
Neo citranhoz nem kell recept de en inkabb akkor a coldrexnek a tablettas verziojat ajanlom de rad bizom en nem szeretem a neo citran izet:D Mikor tomtek a fogad regebben vagy friss tomes? ha friss akkor elofordul hogy a tomes utan 1-2 napig faj az a fog utana elmulik ha regebbi akkor szerintem nezesd meg ujra a fogorvossal Jobbulast:D
4/4 A kérdező kommentje:
én azért kipróbálom a neocitrant :)
a fogtömés 1 hónapnál nem régebbi de több mint 1-2 hete volt szal nem értem :/
amúgy bevettem egy algoflex-et és per pillanat jól vagyok :D
2010. máj. 1. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!