A saját példámmal tudok segíteni, nem mindennapi, de működik. Nekem sem volt önbizalmam, sokáig azt hittem, hogy ronda vagyok, trampli vagyok, (pedig akkor már rendszeresen futotam de volt rajtam még pár kg felesleg) és hogy senkinek sem kellek, még a saját férjemnek sem. Aztán egy bulin jött egy pasi, aki tőlem 8 évvel fiatalabb, és kicsit piásan ugyan, rámnyomult. Csak szex volt, de én kellettem neki. És elmondta, hogy szexinek tart, és jó nőnek tart, és szép a szemem, jó a testem, stb. Szexeltünk, és ez valamennyire visszahozta az életkedvemet. Igen ez, egy szex egy tőlem fiatalabbal :-) Ezután volt lehetőségem egy ingyenes smink tanácsadásra, ahol kisminkeltek, és elmondták milyen színek állnak jól nekem, mit hogy csináljak, hogy természetesnek tűnjön. Korábban nem sminkeltem, de akkor bevásároltam sminkekből. Fodrászt is váltottam, egy vagány csajhoz járok, aki látta, mi áll jól nekem.
Ennyi. Ja, és egy jó melltartó kellett még, és kicsit kivágottabb felsők. Ez 3 éve volt. Azóta is folyamatosan kapom a visszajelzéseket, hogy milyen jól nézek ki. Sosem hittem volna, hogy 30-as pasiknak is tetszeni fogok valaha, ráadásul a férjemmel is úgy vagyunk, mint a kapcsolatunk kezdetén, ha megjelenik velem, sokszor hülyéskednek vele, hogy ez a szép nő mit keres mellette :-) Szóval, ennyi. Változtass magadon, és hidd el, hogy semmivel sem vagy kevesebb, mint más. Erősíteni kell a pozitív dolgokat magadon, és háttérbe szorítani a negatívabbakat. Aztán egyik dolog vonzza a másikat. Ja, 48 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!