Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért rossz a gyomrom?

Miért rossz a gyomrom?

Figyelt kérdés

Mondhatjuk úgy igazán péntek óta rossz.Nem is mentem aznap suliba mert hasmenesem volt reggel,szombat este meg sokat jartam Wc-re bar nem volt olyan veszes.Vasarnap hajnali 1-kor fekudtem le,gorcsolt,hanyingerem volt.Hat hetfon csak ereztem hogy faj de nem annyira,ma meg ugyszinten hanyinger es ujra sokat jartam wc-re.

Nagyon rossz,mert egy nagyon minimalis szinten folyamatosan faj..bar ebbe a par napba eleg sok csipszet ettem de nem hinnem hogy emiatt,talan enni se ettem tul sokat ma,de elotte napokon meg mindent osszevissza ettem.

2016. nov. 22. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmész a háziorvosodhoz és elmondod neki ugyan azt amit leírtál mármint a tüneteket.És ő elmondja ha azután amit mondott továbbra sem múlik el akkor vissza mész,vagy elmész az ambulanciára és ott teljesen kivizsgálnak.
2016. nov. 22. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Szinte biztos,hogy elkaptad azt a vírust,ami most nagyon sok embernél jelentkezik. Ilyenkor diétázni kéne és nem chipseket falni,mert annál tovább fog tartani!
2016. nov. 23. 07:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Chipseket,meg sok mindent összeviszza enni most TILOS!
2016. nov. 23. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel nem diétáztál, nem csoda ha nem gyógyulsz, de jobb ha elmész a háziorvoshoz ha már egy hete tart.
2016. nov. 23. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!