Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mire fel a növekvő éhségérzet?

Mire fel a növekvő éhségérzet?

Figyelt kérdés

Sziasztok... A helyzet az, hogy napok óta egyre inkább rámtör, jobban mondva állandó éhségérzetem van, de olyan szinten, hogy néha a remegés is rámjön.

Egeszségügyi gondom nincs, gyomrom nem fáj, bár mielőtt erősödött volna az éhségérzet, előtte sokszor volt hányingerem. Ez átment, viszont az éhség megmaradt... hiába eszem, mindig éhes vagyok és már nem kicsit bosszant.

Megfordult a fejem, hogy esetleg babás vagyok, de mivel nemrég mult el a havim éééés tesztet is csináltam tegnap, igy a terhesség kizárva.

Van valaki akinél igy telnek a napjai? Vagy normális ez, hogy állandóan éhes a hasam? Voltam már állapotos, akkor éreztem igy magam. Nem értem hogy mi van...

2016. nov. 22. 11:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Az inzulinodat nézték? Remegés az ugrándozó vércukor miatt is lehet.
2016. nov. 22. 12:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát öööm azt nem... a remegés nem mindig jön rám, ritka.
2016. nov. 22. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor teszteltesd magad inzulinrezisztenciára.
2016. nov. 22. 12:14
 4/7 A kérdező kommentje:
utana nézek neten, hogy mi ez pontosan, és hogy hogyan lehet ezt itthon orvosolni. Nem megyek orvoshoz, nem kellenek a gyógyszerek. Inkább odafigyelek jobban az étkezésre meg amire kell. Köszönöm a választ! :)
2016. nov. 22. 12:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Az igen. Többet tudsz, mint az orvosok akkor. Nekem igen keményen kell a gyógyszer, a diéta és a mozgás is, hogy ne súlyosbodjon és lehetőség szerint ne menjen át cukorbetegségbe. De végül is a te egészséged, nyugodtan játszhatsz vele. Remélem azért szájsebészhez elmész, ha szükséges, és nem magadnak műtesz.

:)

2016. nov. 22. 12:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Inzulin rezisztenciára nézesd meg magadat.Az inzulin rezisztencia teszt után nem szoktak adni semmilyen gyógyszert.Max ha az indokolt.
2016. nov. 22. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Jackson Jusrs köszönöm a választ. Külföldön vagyok, a nyelvet annyira nem beszélem túl jól. Tegnap utánéztem neten, hogy esetleg lehetek e cukros, de egy tünetem sincs a felsoroltak közül... Tegnap óta igyekszem kerülni a cukros és lisztes ételeket, meglátom mi lesz.

Sokaig normálisan étkeztem(cukor, liszt mentesen), rengeteg párolt zöldség, gyumolcs, edzés min. 2 naponta. Aztán jött egy hosszabb szünet, nem sajnáltam magamtól semmit, és most meg ez lett. Nem tudom lehet e összefüggés.

Mindenesetre ha már komolyabb lesz a dolog, akkor elmegyek dokihoz.

2016. nov. 23. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!