Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan fogadjam el, hogy...

Hogyan fogadjam el, hogy nagyon de nagyon ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan mondogatják,ennek ellenére fotózzák magukat,stb...Én nem csak mondom (nem vagyok vak!!) Sokan is mondták már,hogy én még az átlagnál is rondább vagyok.Majdnem minden nap sírok emiatt,nem nézek már tükörbe se,rossz kedvem van állandóan,amit persze nem mutatok ki.Még csak 15 vagyok,de tudom,hogy soha a büdös életbe nem lesz pasim se,ami jogos,mert még én is undorodom magamtól.Unom a kamu dumát,hogy ,,fogadd el magad,ne hallgass másokra..." Senki nem érzi jól magát,ha nincs önbizalma.Nem tudom már mit csináljak,legszívesebben leugornék a 10-ről,de szánalmas vagyok nagyon...Mit tudnék csinálni,hogy ne hányjam le a tükröt,ha belenézek??? Régóta így van,nem akarok beletörődni ahogy kinézek,de tehetetlen vagyok...
2016. nov. 19. 00:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Azóta szebb lettél? :D, vagy lett pasid, mi lett veled?
2023. febr. 4. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:

11# A kérdező vagyok. Még azon az éven kibannoltak, így nem értesültem érdeklődésed felől, viszont ma kíváncsiságból beléptem a fiókomba, így csak most láttam meg.

Ugyanolyan ocsmány vagyok, semmivel sem jobb vagy rosszabb.

Párommal 3 éve együtt vagyunk, ő megalkuszik azzal, ami jutott neki, azaz velem. Ő nagyon jól néz ki, kisugárzása is jobb mint az egész lényem.

Néha felhozza a témát, hogy sajnálja, hogy nincs közös fotónk, mivel utálom magamat viszont látni, meg nem is akarom hogy bármilyen formában megörökítsenek.

Egy közös fotónk mégiscsak akadt, bár az 35 ezer forintba került… Hülye traffipax…

szept. 2. 15:14
 13/13 anonim válasza:

3 év nem kevés, valószínű nem a semmiért van veled. Légy büszke magadra meg rá is, kötve hiszem hogy csúnya vagy, szimplán önbizalomhiányos. A film címére nem emlékszem, de elhangzott benne egy olyan mondat, amibe a kisfiú azt kérdezi az apjától, hogy apa én ronda vagyok?, mire az apja válaszolja hogy a világ ronda. Azóta ha jól számolom 22-23 éves vagy. Lásd meg a világban is a szépet, tudom, a maiban pláne nehéz, de nem szabad beleroskadni magadba. Én úgy vélem a legszebb a természetesség a külsőben. Annyit tegyél meg értem/tünk, hogy ne nevezd magad rondának, és lásd meg a szépet.

11# voltam : D.

szept. 3. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!