Ha az ágyban nézek filmet úgy, hogy a laptopom az ölemben van a kinyújtott lábaimon, a hátamat és a fejemet meg az ágytámlának támasztom, akkor elkezdenek zsibbadni a végtagjaim. Miért van ez?
Ilyen velem is volt. Régen úgy használtam a számítógépet, hogy USB hosszabbítóval az ágyam mellé volt hozva a billentyű és az egér, és a TV adta a képet. De ez a póz nem a legegészségesebb. A hátadnak és a nyakadnak sem tesz valami jót. Esetleg próbáld meg úgy, hogy kipárnázod a hátadat telejsen.
Amúgy kedves kérdező .. fiú vagy? Esetleg a szebbik nemet képviseled? Ha fiú vagy akkor én azt javasolom, hogy mindenképp felejtsd el az ölbe vett laptopot. Legalábbis, ha közel van a szerszámhoz.. Nem igazán tesz a golyóidnak túl jót a meleg levegő. Van is egy ilyen "szindróma". Nyugodtan olvass utána. Valamint informatikus lévén én a gépet is sajnálom, mert így nehezen kap levegőt és egy nagy felbontású film eléggé meg is dolgoztatja szegényt .. hátha még nem kap levegőt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!