Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez valami komoly lehet?

Ez valami komoly lehet?

Figyelt kérdés

Én mindig is feledékeny, szétszórt voltam. De a szünet alatt egyre többet felejtettem el dolgokat, nem voltam biztos benne mit akarok mondani, nem találtam amit kerestem.. Valószínűleg az sem segített a dolgon, hogy rágörcsöltem. Na ez kezd elmúlni, nem vagyok olyan feledékeny. Ami viszont nem hagy nyugodni, hogy a fejem fájdogál. Ilyen nyomó, szúró fájdalom, nem durva de azért kellemetlen, a fejem egy-egy pontján. A homlokomnál, a fejem oldalán stb. Akkor kicsit rosszabb ha lehajolok.

15l

2016. nov. 7. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt nekem is, 2-3 hónapon keresztül.

Rengeteget olvasgattam, tanulmányoztam a fejfájással, stresszel, és komolyabb betegségekkel kapcsolatos dolgokat.

Ráadásul egy jó barátom orvosira jár, ami nagyban megkönnyítette a dolgom.

Emlékszem, mikor már 2-3 hete fájt elkezdett zavarni, hogy nem tudom mitől van, hát nekiálltam böngészni.

Mondanom sem kell, 10 találatból 9 az agydaganatot dobta fel okaként :DD

Beparáztam, végül odáig fajult a dolog, hogy fejből fújtam az agydaganatok szövettani típusait, azok agresszivitását, leggyakoribb elhelyezkedésüket, az agy felépítését, stb.

Aztán egy hónap múlva elmentem dokihoz, adott beutalót neurológiára. Elmentem, elmeséltem neki a tüneteim (még hányingerem is volt, tikkelt a szemem - ami korábban sosem fordult még elő) és közölte, hogy telefonál egyet, és azonnal fáradjak át a sürgősségire, és úgy készüljek, bent kell maradnom.

Átmentem sürgősségire, ott csináltak egy rutinvizsgálatot, majd felküldtek a neurológiára, ahol ismét egy sor vizsgálatot végeztek el, majd sürgősen másnapra előjegyeztek CT-re, E.E.G.-re, a speckó és általános laborvizsgálataimhoz pedig még aznap levették a cuccost.

Másnap mentem a CT-re, E.E.G.-re, a CT-n gyanús volt a túl nagy pusmogás a fülkében, eléggé be is szartam akkor, utána pár órával pedig az E.E.G. készítésekor is elég érdekes arcokat vágott a doki.

Nap végére már éppen azon gondolkoztam, vajon mennyire fáj amikor kiszednek egy "agyrákot" a fejemből, aztán betoppant a főorvos egy halom papírral, hogy pakoljak, ők mindent rendben találtak, viszont szívesen küldene tovább pszichiátriára.

Az én történetem azt tükrözi, hogy bármilyen aggasztóak a tünetek és laikusoknak (sőt, még orvosoknak is) egyértelműnek tűnhet a mögötte álló kór, de gyakran valójában egy semmiség az egész.

Persze sosem lehet tudni, valakinek pingponglabda nagyságúra nő egy daganat a fejében és semmi tünete nincs, másnak egy borsó nagyságú is kegyetlen tüneteket okoz, a harmadik meg csak bebeszéli, beképzeli az egészet.

A biztonság menj el és vizsgáltasd ki magad, de kétlem, hogy bármit is találnának.

2016. nov. 10. 03:22
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ:)
2016. nov. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!