Van rá módja, hogy csökkenteni tudjam a szükséges alvásidőmet?
Tudom, nem ilyen válaszra számítottál, de a vegetarianizmus, még inkább a nyersétel étrend mellett állítólag számottevően csökken az alvásidő és a napi energiaszint is megnő. Sok ilyen élményt lehet olvasni/látni a neten azoktól, akik étrendet váltottak (pl. egy betegség miatt vagy a mérgektől menekülés miatt vagy csak miért ne), de személyesen is meggyőződtem már ilyen életmódot folytató embereknél erről.
Azt azonban figyelembe kell venni, hogy sokszor akik ájuldoznak a növényi alapú étrend jótékony hatásairól, elfelejtik, hogy másban is változtattak az életmódjukon, pl. kevesebbet stresszelnek, ami szintén megnövelheti az energiájukat, persze a táplálkozás a legdrasztikusabb "beavatkozás", hiszen az üzemanyag kinyerése mellett az immunrendszernek is fő bázisa a BÉL.
Amúgy itt egy fura magyar muki, aki a nyersételre esküdve napi 2 órát aludt és túlélte... :) [link] (...egy ideig)
Persze! Nekem bevált! Este bekapcsolom! 20 perc múlva úgy alszok, hogy az valami hihetetlen! Reggel pedig friss vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!