Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez aranyér lenne?

Ez aranyér lenne?

Figyelt kérdés

Ma reggel nagywc után a székleten egy apró vérfolt volt, magát a székletet nem láttam véresnek. Utána a wc papír is vércsíkos volt...

Az elmúlt 2 napban elég kemény volt a székletem, nehéz volt "produkálni", okozhatta ez?

Kicsit megijedtem,munka miatt ma biztosan nem, leghamarabb holbap délután tudok orvoshoz menni :/

2016. okt. 26. 06:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Igrn az van de addok 3gy linket a kezelésröl is [link]
2016. okt. 26. 06:12
 2/6 Bambuci2 válasza:
Első minden fontosat leírt, mind azonáltal, ha tényleg aranyér, egy-két hetente nem árt egy reparon kenőcs vagy kúp használata sem, rendszeresen. Másik meg, erőlködni a wc-n tilos! Figyelj oda, hogy kemény széklet ne forduljon elő! Az első számú helyezett az aranyér kialakulakulásában! A többit megtalálod a linken, amit kaptál.
2016. okt. 26. 06:18
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Amit nem értek, h minden nap legalább 2 liter folyadékot iszok, sok gyümölcsöt, rostot eszek és mégis fent áll a probléma...

2016. okt. 26. 06:33
 4/6 Bambuci2 válasza:
Lehet ez ezer dologtól, sokat ülsz pl, ilyenek. Random szarság úgy is kiüt az emberen előbb-utóbb, neked ez jutott sajnos.
2016. okt. 27. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos tipikus irodai ülő munkának velejárója ez...:/
2016. okt. 27. 17:44
 6/6 Bambuci2 válasza:
Na mi újság veled, jobban vagy azóta?
2016. dec. 7. 06:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!