Szerintetek baj van a szívemmel?
Figyelt kérdés
A vérnyomásom néha magas de általában 130 körül van vagy 125. Viszont az alsó érték ma is 104 volt a szívverésem pedig mindig 90 vagy több. Volt már 130 is. Mi lehet a bajom? Gyakran fáj is a fejem, meg ég az arcom, néha pedig szédülök mintha nem is itt lennék, fura érzés. Mi van velem?2016. okt. 16. 13:17
1/4 anonim válasza:
Kardiológiai! Ott majd megmondják!!!
Siess!!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem leírni hogy 16/l vagyok
2016. okt. 16. 13:58
3/4 A kérdező kommentje:
Ha számít valamit
Amúgy nem szeretek oda járni voltam egyszer de nem mentem vissza. Egyrészt egész nap félmeztelenül járkálok másrészt még ki is röhögnek ha szégyenlős vagyok meg megjegyzik hogy minek takargatom. Meg utálom a kórházakat és az orvosokat is. A kérdést azért tettem fel hogy hátha van valaki akinek volt ilyen és kiderült hogy mitől volt.
2016. okt. 16. 14:00
4/4 anonim válasza:
Ha az alsó érték ilyen magas, akkor az is magas vérnyomás, arra pedig gyógyszert kellene szedned és a pulzusodra is.
Nincs túlsúlyod? Attól is lehet magas vérnyomás. Ha igen, akkor rendszeres testmozgással és diétával is csökkenthető, de feltétlen menj el a háziorvosodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!