Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan lehet az önbizalmon...

Hogyan lehet az önbizalmon javítani?

Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm.:)
2010. ápr. 25. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Magamból indulok ki, gyerekkoromtól kezdve, egészen az általános iskola végéig, mindíg azt mondták nekem, belőled nem lesz semmi! Gondold el milyen érzés volt! Ettől olyan önbizalomhiányban szenvedtem, hogy rettenetes. És talpra álltam és megmutattam lett belőlem valaki, egy normális ember, aki imádja a munkáját, a családját, és akik akkor lenéztek, most meg lehet nézni őket! Hm!
2010. ápr. 25. 22:06
 2/2 anonim ***** válasza:

VALÓDI önbizalmat úgy szerezhetsz hogy szándékosan olyan racionális és emocionális

megmérettetésekbe ugrassz bele, amitől iszonyúan félsz! Így konfrontálódsz a félelmeiddel, és

nem szabad hagynod hogy a félelmeid

legyőzzenek téged! Így alakul ki szépen lassan az önbizalom, amiért nap mint nap küzdeni kell!

2010. ápr. 25. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!