Relaxáció? Tudtok tanácsokat adni?
Figyelt kérdés
Érettségizni fogok másfél hónapon belül és ma kezdvén a tanulást, 6 órán kerseztül ültem a gépnél és tanultam.
Este 8-ra k*rvára kimerültem. Elmentem fürdeni, egy alapos forró fürdő után jobban lettem :) de ez júniusig nem biztos, hogy elég lesz...
esetleg javasolnátok estére valami könnyed egyszerű relaxációs tevékenységet?
16F
2010. ápr. 25. 21:55
1/7 anonim válasza:
hát nem tudom ez neked mennyire lesz hatásos, én lefekszem pár percre/negyed órára az ágyra, bekapcsolok valami szép zenét és szép dolgokra gondolok:) ettől mindig tele leszek energiával:D
2/7 anonim válasza:
Szerintem júniusig még nyugodtan megfürödhetsz egy párszor.
3/7 A kérdező kommentje:
nagyon vicces -.-
nem úgy értettem...
2010. ápr. 25. 22:11
4/7 anonim válasza:
Mondjuk ne 6 órát tanulj egyhuzamban, hanem másfél-két óránként tarts legalább negyedóra szünetet. És ne gép előtt tanulj, hanem inkább nyomtasd ki, és feküdj le vele az ágyadra, úgy nem fáradsz el olyan könnyen. Én is vizsgára készülök, odakint tanultam egész nap a nyugágyban. Relaxációnak meg elég, hogy időnként abbahagyom pár percre, és csak nézem a virágzó fákat, meg hallgatom a madárcsiripelést.
5/7 A kérdező kommentje:
hmmm... ez kiváló ötlet!
am azért gépen tanultam mert elég sok oldal, de akkor kinyomtatom és ez lesz :)
köszi :)
2010. ápr. 25. 22:20
6/7 anonim válasza:
A monitoron való olvasás nagyon rossz a szemnek, azért fáradsz ki annyira.
7/7 A kérdező kommentje:
elhiszem, de nem a szememen éreztem a fáradtságot hanem a fejemben, az agyamban
2010. ápr. 26. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!