Hogyan legyek beteg? Biztos módszert akarok.
Figyelt kérdés
Sóskávé, sósvíz, krétaevés nem használ.2010. ápr. 25. 19:33
11/22 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Keress az utcán egy darab friss kutyaszart, vidd fel a szobádba.
Tükör előtt: fogj egy kombináltfogót és törd ki az egyik fogad, amelyik kézre esik.
majd harapj rá az előkészített kutyaszarra.
12/22 A kérdező kommentje:
utolsó: FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ
2010. ápr. 25. 19:52
13/22 anonim válasza:
Tuti módszer az őszinteség.
"Anya, nem szeretnék holnap suliba menni"
Hidd el, én láttam anyukámat sírni, mikor tizenéves koromban rájött, hogy hazudtam neki, lógtam, és ki akartak rúgni a suliból.
Annyit mondott, hogy miért nem szóltam neki, ha nem akartam menni suliba...az öcsémnek -18 éves- ezt elmondtam, és azóta ő simán megmondja a szüleinknek, ha nincs kedve iskolába menni.
Ennyi, a felnőtteknek sem véletlenül van szabadságuk. Tök normális, ha egyszer-egyszer nincs hozzá kedved.
14/22 A kérdező kommentje:
19:55-ösnek: Akkor is elküld...
2010. ápr. 25. 19:57
15/22 anonim válasza:
Mondd el nekik hogy nem akarsz menni, csak túlozz rá. mondjuk akadj ki teljesen hogy eleged van, sírd el magad hogy nem akarsz ma had maradj itthon.
16/22 anonim válasza:
Ha megse próbálod jó, hogy elküld.. na sok sikert!
17/22 A kérdező kommentje:
beszéltem vele de azt mondta menjek
2010. ápr. 26. 06:27
19/22 anonim válasza:
sztem fogj egy kis sósvizet és Szó-Szerint BZAD ARCON MAGAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Guglizz rá hülyegyerek meg sztem má úgyis beteg vagy
20/22 anonim válasza:
ÉN nekem ezelött ugyan ez volt a bajom(suliinger ;)) és reggel fél 4 re felhúztam az órát(mert anya azt hiszi, hogy soha nem kelnék fel olyan korán) lementem anyához, azt mondtam hogy hánytam. A wc-t lehúztam elötte, meg bespéztem jól, elhitte, 2 hét otthon. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!