Nagyon eros, elhuzodo torokfajas, laz, fejfajas. Ez meg sima natha lehet vagy esetleg influenza?
Figyelt kérdés
Azert erdekel,mert 10 eve nem volt 38 feletti homersekletem, torokfajasom evente haromszor/negyszer de egeszen az idei evig a lidocainos strepsils mindig segitett. Fejem ritkan faj,de most kedd este ota vagyok beteg. Bar lazam csak egy napig volt,de a torokfajasra barmit veszek be ( ibuprofen,algopyrin,cataflan,lidocainos strepsils,tantum verde) semmi nem tudja teljesen elmulasztani,nyelni is alig tudok,igy par napja folyekonyat eszem foleg,illetve egy-ket falat szilardat tudok. Mindegyik fajdalomcsillapito csak ket/harom oraig csokkenti a fajdalmat,tovabb nem es csak mersekeli,nem megaszunteti.
Mitol ez a mostani brutalis torokfajas? Ha bakteriumos felulfertozodes lenne akkor lazas lennek tovabbra is,nem?
2016. okt. 7. 22:03
1/3 anonim válasza:
nem feltétlen lenne lázas. Menj dokihoz.
2/3 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam, hogy influenzás lettem? Fájtak az ízületeim, 38 C feletti lázam volt. Torkom is fájt kitartóan. Ezüstkolloidot próbálj meg a torkodra fújni /5 fújás/, és ott tartani. Nekem ez segített.
3/3 anonim válasza:
Az influenza lázzal járna. Ráadásul ha a torkod nyeléskor fáj a legjobban és nem csak folyamatosan kapar,ég az bakteriális fertőzést jelent. Ilyenre pedig kevés a torokfertőtlenítő, fájdalomcsillapító,gyulladáscsökkent, antibiotikum kell nagy valószínűséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!