Mitől pirulhatok el, úgy mint a paradicsom?
Figyelt kérdés
SSzóval, annyi van, hogy mindig elpirulok. De nagyon. Mint a paradicsom. És ez olyan idegesítő. Olyan rosszul érzem emiatt magamat, neléggé visszahúzódó tipusnak mondanm magamat, végülis annyira nem, csak talán egy kicsit. De hogyha olyan személy kérdez, akiről régebbi rossz emlékem van mindig jön a red face. Utána meg rajtam röhögnek. Olyasmit mondtak, hogy magnézium hiány , de nem is tudom... :S.. Meg a suliban is, sokszor. Köszi a válaszokat!2010. ápr. 24. 11:45
2/4 anonim válasza:
Hát erre én is kíváncsi vagyok ugyanis én is így vagyok általában. Ha egy tanár vagy egy olyan személy akivel nem szoktam beszélgetni megszólít örökké olyan piros vagyok mint a rák. Sőt ha valaki tetszik és azzal beszélgetek még pirosabb szoktam lenni ez annyira ciki.
3/4 A kérdező kommentje:
igen. általában hófehér a bőrőm, mikor nem pirulok el, és pattanásom sincs .
2010. ápr. 24. 20:42
4/4 anonim válasza:
hát én a szociális fóbiám miatt szoktam elpirulni:S
amúgy meg ne foglalkozz velük, hogy ha röhögnek rajtad, de nem is biztos h mindneki ezt figyeli, elsőnek nekem is volt bennem olyan h jaj mindenki ezt figyli azt megkérdeztem h piros lettem e, és mindig azt válaszolták h jaj kit érdekel, hogy milyen szinű az arcod, szal nem az a lényeg h piros vagy fehér vagy e, de tényleg zavaró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!