Azt mondta az neurológus, hogy pánikolok és ezért rossz a közérzetem?
A háziorvosom küldött el neurológushoz azokkal a tünetekkel, hogy fejfájás, szédülés érzet, álmatlanság...
de mind ezt megelőzte a fülsistergés amit egy strand utáni élmény után vettem észre. Persze utána néztem és nem gyógyítható szöveget láttam mindenhol ezért el is kezdett idegesíteni... a fül orr gégész azt mondta stressz a neurológus is azt mondta stressz és írt fel gyógyszert hogy szedjem. Én szedtem! Eltelt 1 év a fülem ugyan úgy sistereg csak közben elhagytam a gyógyszert 1 hónapja furcsa érzés van a fejemben minden fejfordításnál áramütés érzést érezte a fejemben. Ez egy elvonási tünet de mikor ürül ki teljesen? Én úgy gondolom, hogy nekem ezt az egészet ez a fülsistergés váltotta ki mivel azon kezdtem el idegeskedni, hogy most már sosem lesz a régi? Ki mit tanácsol nekem? Hogyan tudok magamon segíteni illetve mi ilyenkor a legjobb megoldás? Én ki merek menni az utcára nincs tömeg fóbiám sem, semmi gondom vagyis én úgy gondolom, hogy soha nem is pánikoltam csak könnyű volt erre rákenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!