Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki segítsen mert kiugrok...

Valaki segítsen mert kiugrok az ablakon?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok fiú! Laktózérzékeny,refluxos "100"x voltam kórházban vizsgálaton is,sürgősségi plussz az ideg is közbe lép,fennáll! Lehetséges ha véletlen bekajolok valamit,vagyideges vagyok annyira fájjon a hasam mint az állat? Szinte minden nap,hasmenés nincsen. :(
2016. szept. 13. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, a laktózérzékenység járhat nagyobb hasfájással, ha véletlen olyasmit eszel amit nem szívesen vesz be a gyomrod.Általában hasmenéssel társul, de nem feltétel.
2016. szept. 13. 21:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Van valami tabletta, laktózérzékenyeknek, amit bevehetsz ha olyasmit ennél, amit nem lenne szabad.
2016. szept. 13. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
tarts egy nap szünetet- ne egyél semmit citromos vizet igyál. Utána fokozatosan csak azt egyél, ami nem árt.
2016. szept. 13. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Először is nyugi! Refluxra nagyon jó a citromos hideg víz, amibe belereszelsz gyömbért! Kezd el inni! Több napon keresztül, nem lesz tőle bajod, sőt!!! :-)

A reflux tud olyan típusú fájdalmat produkálni, mintha szívrohamod lenne.

Családban anyu még orvosig is jutott ezzel a fajta fájdalommal, nekem is van egy enyhe refluxom és a lányomnak is. Nálunk tökéletesen működik a citromos gyömbéres víz.

Ja és magas párnán aludj, tehát hogy a tested ne legyen vízszintben.

Laktózérzékenységre nem tudok mit mondani, gondolom ismered az ételek listáját, hogy mit ehetsz, azt tartsd be.

De szerintem a reflux a nagyobb problémád.

2016. szept. 13. 21:21
 5/12 anonim ***** válasza:
4-es vagyok: esetleg nézz még utána a pancreatin enzimnek (hasnyálmirigy enzim) kaják emésztésénél segít nagyon sokat.
2016. szept. 13. 21:23
 6/12 Salx Narval ***** válasza:
Ennyire összetett és súlyos esetnél én azt tanácsolnám, hogy magán úton próbálj keresni egy gasztroenterológust mármint ha a kórházi vizsgálatok nem hoztak eredményt. Mindkét betegségre vannak gyógyszerek és jól használható házi praktikák de ezek nem minden estben és mindenkinél egyformán használhatóak. A te eseted szerintem feltétlenül szakembert igényel, nem merek más tanácsot adni.
2016. szept. 14. 06:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Édesapám laktózérzékeny volt.Kínos érzés!

Tehenészetekben dolgozott kutatásban.Egyszer egy tehenész ajánlotta,hogy egyen 3 hónapig minden nap vöröshagymát.Mivel szerette a hagymát,bár nem hitt a módszerben,kipróbálta, és mőködött.

Azóta semmi baja a tejjel.

2016. szept. 26. 18:38
 8/12 anonim ***** válasza:
azta! ezt még nem hallottam! igaz?
2016. szept. 26. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Azóta,-ez mintegy 30 éve történt-apukám szenvedélyes tejista.Megköveteli a mindennapi tejét.(Drága apukám 86 éves.)
2016. szept. 26. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
és mennyit evett naponta és gondolom nyersen
2016. szept. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!