Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Mi lehet a bajom?

SOS! Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Elég nehezen veszem a levegőt, és feszít a fejem. Remegek, izzadok. SOS!!!
2010. ápr. 22. 19:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ugyan ez természetes. Ha nem is vagyok gyakorló katolikus, a vallásos nevelés jól neveltté és figyelmessé tett embertársaim irányába.

Egyébként karácsony körül rendszeresen jöttek rám ilyesmi rohamok, már éppen orvoshoz akartam fordulni, mikor a főnököm távozásával a tünetek is megszüntek.

2010. ápr. 22. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia! Mentőtiszt vagyok, nyugodj meg, ez egyértelműen pánikrohamnak tűnik, hisz máris jobban vagy, hogy alaki figyel rád :) - mostmár én is itt vagyok, nyugi nem lesz gond! A vérnyomásod is attól ugrott ki, higy megilyedtél, ettől mégjobban izzadni-félni kezdtél... ez egy ördögi kör sajnos. A Tensiomint nyugodtan beveheted ilyenkor, ez egy nagyon enyhe vérnyomáscsökkentő, és egyuttal megnyugvást is ad, hogy vettél be gyógyszert. Csak írj ha baj van, úgyis szolgálatban vagyok éjjel :)
2010. ápr. 22. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez szerintem is tuti pánikroham volt, nem magas vérnyomás, utóbbi már csak következmény.

Pláne, hogy már kétszer volt is (amúgy akkor mitől volt olyan egyértelmű a diagnózis, ha most nem volt az, sőt a kérdés alapján nem is gondoltál rá?). Valamit kezdeni kell vele lassan, mert egyre csak sűrűsödni fognak.

2010. ápr. 22. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!