Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi okozhatja ezt a fájdalmat?

Mi okozhatja ezt a fájdalmat?

Figyelt kérdés

Egy ideje visszatérő fájdalom jelentkezik a bal sípcsontomban. Elég erős fájdalom, van hogy egy napig sem múlik el. Aztán hirtelen elmúlik aztán egy ideig semmi... aztán megint.. Mostanában ami jelentkezett mintha csípő érzés is lett volna.. Nem tudom, nem akarom felfújni.. Néha kezdem azt hinni hogy hipochonder vagyok. Ma a bal könyökömben is fájtak a csontok. Ahhoz már kicsit idős vagyok hogy a növéstől legyen.. (20-as vagyok)

Előre is köszi a segítséget..

2016. szept. 6. 13:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Meleg,vagy hideg től?
2016. szept. 6. 21:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Tessék? Ezt hogy érted? Hogy a melegtől vagy a hidegtől fáj-e? vagy amikor fáj, az adott területen hideg vagy meleg-e a bőröm?
2016. szept. 7. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Amikor hideg az idő lehet, hogy rosszabbodik? Mióta van ez ?
2016. szept. 7. 19:00
 4/12 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, időszankonkét tér vissza.. nem tudom mióta van már.. egy ideig nem volt, aztán visszatért...
2016. szept. 8. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet gyulladás, izületi, fogtól is szokott lenni,de bármi más is elképzelheto.
2016. szept. 8. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Csonthártya vagy csontvelő gyulladás?
2016. szept. 8. 18:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez komoly? csonthártya vagy velő? vagy fogtól? van egy fogam amitől már 6 éve szenvedek meg is lett gyökérkezelve.. de nem az igazi.. még mindig fájdogál.. nem a fog maga hanem felsugárzik a fájdalom valahogy...
2016. szept. 9. 12:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Meg kéne röntgeneztetni a fogdat. Simán okozhat bármilyen gyulladást.
2016. szept. 9. 12:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Korábban meg lett és a fogorvosom nem látott semmit.. amit fel nem bírok fogni ésszel.. Az ínyem volt akkor kicsit begyulladva, de meggyógyult... de a fogam azóta sem az igazi.. És koronát akar rá tetetni, aminek én nem látom értelmét, hiszen annyit szenvedtem már miatta.. hiába állandó fog...
2016. szept. 9. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Újabb gyökértömést csináltass akkor, vagy resekcio
2016. szept. 9. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!