Aki extraszisztolét érez, az hol érzi azt pontosan?
Figyelt kérdés
Neha érzek itt egy dobbanást:
Ez akkor eztraszisztolé vagy valami más? Esetleg a tüdőm remeg ott?
2016. szept. 4. 19:41
1/13 anonim válasza:
Velem is elöfordul , mikor stresszes idöszakom van , vagy keveset alszom , h ugy erzem mintha a szivem össze visza dobogna, vagy remegne egy helyben.
Szoktam szedni metoprololt , 50 mg , de nem segit mindig , akkor lehet növelni az adagot.
Eleg ijesztö ezt atelni, mindig felek h megall a szivem , de ninvs legszomj , semmi ilyen csak a szivremegés
2/13 A kérdező kommentje:
De ott érzed?
2016. szept. 4. 19:47
3/13 anonim válasza:
Ha van, én ott érzem, ahol bejelölted, illetve kicsit feljebb, végig a szegycsontom mentén.
4/13 anonim válasza:
én ott érzem, mintha kihagyna egy ütemet aztán egy nagyot dobban és a torkomban is érzem, van hogy köhögtet
5/13 A kérdező kommentje:
De a szívem általában attól kicsit balra dobog. Akkor hogy lehet az extraszisztolé ott?
Engem nem köhögtet, de néha mintha nem lenne levegőm tőle egy fél pillanatig, de nem fulladok...
2016. szept. 4. 19:52
6/13 anonim válasza:
Kardiológust keress fel kedves kérdező. Nézesd meg magad szív ultrahanggal!
7/13 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi...
2016. szept. 4. 20:13
8/13 Molyember válasza:
Helló! :D Már azt hittem, eltűntél. :)
9/13 anonim válasza:
Igen , közepen erzem valahol . Pontosan nem tudom hol merr olyankor nagyon megijedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!