Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha azt mondtak a doktorok...

Ha azt mondtak a doktorok nincs baj a szivemmel akkor hihetek nekuk?

Figyelt kérdés
Voltam mar sok ekgn,szivultrahangon is voltam,verkep,hallgattak is meg a szivem, azt mondtak nincs baj a szivemmel es kerdeztem sportolhatok-e azt mondtak nyugodtan, ha ezt mondtak hihetek nekuk? Vagy kell csinaljak terheleses ekgt is ? :/

2016. szept. 2. 19:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudod mit? Pár év múlva remélhetőleg lesz profi szerződésed saját fizetéssel. Akkor majd elmehetsz terheléses EKG-ra, de ki tudja, lehet, hogy alkalmanként vagy szerződéskötésnél a klub is végez ilyet.
2016. szept. 2. 20:23
 12/16 A kérdező kommentje:
15 vagyok csak , de akkor ultrahang es ekg nem volt eleg,hogy megallapitsak? :(
2016. szept. 2. 20:25
 13/16 anonim ***** válasza:
De nyilván elég volt, csak mindenáron meg akarod nyugtatni magad. Addigra nem is fog már érdekelni, remélhetőleg most már ezek után pár napon belül ez is lecseng nálad, ahogy a hipochondereknél szoktak az ilyenek.
2016. szept. 2. 20:32
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem az is nyugtato volna ha oszinten valaszolnatok,hogy eleg volt vagy nem volt eleg az ekg es az ultrahang
2016. szept. 2. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
nyugtatólag hat? napokig küldted az üzeneteket nekem(miközben kikötöttem neked, hogy hallgass rám) és lám, hol tartunk. Ha már a kardiológusoknak sem hiszel, biztos, hogy a gonosz orvosokban van a probléma? nem a te fejedben?
2016. szept. 2. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:
101.
2016. szept. 3. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!