Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szerintetek lehetek terhes?!

Szerintetek lehetek terhes?!

Figyelt kérdés
múlt hónapban megvolt rendesen, bar az utóbbi 2-3 honapban hamarabb jön meg pár nappal. tesztet csináltam kb 2 hónapja de negatív lett. nagyon szeretnénk párommal babát, egyaltalan nem vedekezunk, a teherbeesesi "praktikakat" csinálom, mint pl a gyertyazas meg ,hogy 20-30percig fekve maradok, de ezt csak úgy 1 hónapja :) bevallom őszintén dohanyoztam de napi max 6-8 szálat,de 1hete nem gyujtottam ra, mert nem kívánom egyaltalan. múlt hét szerdán pont szabadnapom volt szerencsére, mert úgy keltem fel, hogy szedulok es hanyingerem van, vettem be b6 vitamint de nem hatott, kitartott estig ez az érzés, nemtudtam felkelni. picit hoemelkedesem is volt, ezeken kívül semmi más tünet nem jelentkezett. de azota a reggeli furcsa érzés elojon, meg szurkal a hasam alja.. a következő menstruációm 10nap mulva várható naptár szerint, remelem nem jön meg :))) tesztet igazából még nem szeretnék csinálni mert ha veletlen negatív, szomorú leszek :) még várok egy hetet szerintem, addig is pár tapasztalat ezzel kapcsolatban jól jönne.koszonom előre is. 23/N

2016. aug. 23. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha múlt hónapban megjött rendesen a vérzésed és még 10 nap van menzeszig, akkor nem vagy terhes, ez is tuti! Ha leszel is, csak majd ez után.

A tüneteidet pedig valószínűleg gyomorrontás, vagy valamilyen vírusos fertőzés okozta.

És nem kell ennyire túlpörögni a dolgokat! Nem kell együttlét után fél órát gyertyapózban maradnod, ha összejön a dolog, akkor összejön úgy is, ha együttlét után fogod magad, felkelsz és mész a dolgodra. Nem ezen múlik!

2016. aug. 23. 11:36
 2/8 A kérdező kommentje:
csak azért tettem fel a kérdésem, mert a kornyezetemben sokan ugy voltak varandosak, hogy meg volt nekik rendesen a verzesuk. sőt anyukamnak egészen a 6.hónapig. Az orvosom is mondta ezelőtt, hogy tapasztalt ilyen dolgot. azért köszönöm a választ.
2016. aug. 23. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt is tudnod kell, hogy az, hogy valakinek megvan terhesség alatt is a vérzése, az nagyon ritka és olyankor nem a megszokott menstruációt tapasztalja az illető, hanem attól jóval enyhébb vérzést. De te azt írtad, hogy megvolt rendesen a vérzésed, innentől fogva nem igazán van miről beszélni.

Viszont ha úgy gondolod, hogy te terhes vagy és úgy menstruáltál, akkor a teszt biztosan mutatja. Mert 2 hónappal ezelőtt, mikor utoljára teszteltél, az nagyon régen volt!

Mert ha ennyi tünete lenne már a terhességednek, amit itt leírtál, akkor a teszt is biztosan pozitív lenne!

Viszont azért csak úgy megosztom veled, hogy férjemnek is teljesen hasonló tünetei voltak a múlt héten és ő nem terhes, ez egészen biztos, csupán elrontotta a gyomrát!:)

Szerintem egy kicsit túlságosan rá vagy kattanva erre a dologra...

2016. aug. 23. 14:28
 4/8 A kérdező kommentje:

tény, hogy szeretnénk babát, de csak egy kérdés volt h lehetek e terhes.. nem állítom, hogy az vagyok egyáltalán,

nem kell ugy kezelni mint egy idiótát.. kösz

2016. aug. 24. 08:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Senki nem kezel úgy, mint egy idiótát, csak lerí a válaszodból, a leírásodból, hogy kicsit nagyon rápörögtél erre a dologra és kicsit beleélted magad olyasmibe, ami valószínűleg nincs is, vagy még nincs.
2016. aug. 24. 09:13
 6/8 A kérdező kommentje:
pont errol beszélek.. nem eltem bele magam csak megkerdeztem :D es hangsúlyozom mégegyszer.. igen nagyon jo lenne ha osszejonne és kesz, pont, nem mondtam, hogy terhes vagyok. te jó ég :D
2016. aug. 24. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Írtam privátot
2016. aug. 24. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:
7 hetes terhes vagyok :)
2016. szept. 16. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!