Nyomás a mellkasban mitől lehet?
Figyelt kérdés
Túlsúlyos vagyok és nagyon nem vagyok megelégedve azzal, ahogy kinézek. Amikor feszélyezve érzem magam , pl. egy több fős csoport jön velem szemben és félek a reakciójuktól,hogy meglátnak elkezdődik ez a bizonyos reakció, hogy a mellkasom eszméletlenül nehézzé válik és a légzés is kissé nehezebben megy. Mi ez pontosan?2016. aug. 19. 09:38
1/5 A kérdező kommentje:
Kérlek, csak értelmes válaszokat írjatok. Olyan kérdések,hogy "De miért vagy kövér?" vagy "Miért nem teszel ellene?" nem érdekelnek, mert vannak okok és tények, amiket most nem szeretnék megosztani. Erre az egy kérdésre szeretnék értelmes és használható választ kapni! Köszönöm! :)
24/L
2016. aug. 19. 09:41
2/5 anonim válasza:
Nekem ez pszichikai oknak tűnik, mivel akkor aktiválódik ez, amikor "több fős csoport jön velem szemben és félek a reakciójuktól". Ezt a félelmedet ha ki tudnád iktatni, valószínűleg megszűnnének a panaszok.
5/5 anonim válasza:
Pedig a valódi oka a táplálkozás! De ha erre nem vagy kíváncsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!