Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hetek óta nem aludtam rendesen...

Hetek óta nem aludtam rendesen. Mit tegyek? Már nem bírom.16/L

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok aludni. Elég sok stressz ért mostanában és lelkileg teljesen összeomlottam.(gyakran már gyomoridegem van miatta és rengeteget sírok.) Attól tartok e miatt van. De már egyszerűen nem bírom. Sápadt vagyok, sötét karikás a szemem, szédülök, van hogy nem látok rendesen elsötétül minden, kimerült vagyok, nem tudok semmire koncentrálni. Vannak olyan esték amikor egyáltalán nem alszom, de van hogy 1-2 órát alszok. Ma este például másfelet aludtam. De nem azért mert csinálok valamit hanem egyszerűen hánykolódok nézek magam elé. Zenét szoktam hallgatni de már ez sem segít. Unalmamban olvasgatok vagy netes videókat nézek. Délutánonként sportolok, futok a kutyámmal de így sem alszok el. Ha beindul az iskola rettenetes bajban leszek. Mit tegyek?
2016. aug. 17. 09:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, h mikor este lefekszel aludni, olyankor már nincs ami elterelje a figyelmedet a problémáidról. Gondolom azokon kattogsz, és nem tud lecsillapodni az elméd.

Valahogy tisztáznod kellene magadban azokat a dolgokat amik így felzaklattak, és estére kizárni ezeket a gondolatokat a fejedből.

2016. aug. 17. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Próbálj meditációs zenét hallgatni. Az éjszakai alvásban segít a Sedacur forte. Ez gyógynövényekből készül, nem okoz hozzászokást. Tényleg úgy van (legalábbis nálam), ahogy reklám mondja: mióta szedem, sokkal nyugodtabban alszom.
2016. aug. 17. 09:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Este próbálj aludni ne olvass ne nézz videókat ez ébrentart számolj visszafele 100tól hátha segít :) vagy 1000től :D belekavarodsz a sok számokba és bealszol Elvileg.
2016. aug. 17. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban...

Én ilyen esetekben, persze csak alkalmi jelleggel lefekvés előtt kortyolok egy kis diólikőrt, de ezt azért egy 16 éves lánynak nem javasolnám. :)

Esetleg valami nyugtató hatású teát ha kipróbálnál? Citromfű, macskagyökér, vagy valami teakeverék is jó, pl. a Herbária nyugtató teakeverék.

Persze a végleges megoldást az jelentené, ha a probléma forrását ki lehetne iktatni, vagy ha megtanulnád hatékonyabban kezelni a stresszt.

2016. aug. 17. 10:36
 5/5 A kérdező kommentje:

csak az a helyzet hogy nem tudom hogy kezelhetném ezt a rengeteg dolgot ami rám szakadt, szinte az életem minden területén tönkrement minden és egyszerűen nem bírom. És igen éjszaka tényleg ezen kattogok..mikor melyiken..de ez az alváshiány már elég rendesen kikészít. megpróbálom elfelejteni olyankor de szinte semmi esély rá

Azért köszönöm a válaszokat.a teákat talán kipróbálom

2016. aug. 17. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!