Hetek óta nem aludtam rendesen. Mit tegyek? Már nem bírom.16/L
Szerintem az a baj, h mikor este lefekszel aludni, olyankor már nincs ami elterelje a figyelmedet a problémáidról. Gondolom azokon kattogsz, és nem tud lecsillapodni az elméd.
Valahogy tisztáznod kellene magadban azokat a dolgokat amik így felzaklattak, és estére kizárni ezeket a gondolatokat a fejedből.
Üdv a klubban...
Én ilyen esetekben, persze csak alkalmi jelleggel lefekvés előtt kortyolok egy kis diólikőrt, de ezt azért egy 16 éves lánynak nem javasolnám. :)
Esetleg valami nyugtató hatású teát ha kipróbálnál? Citromfű, macskagyökér, vagy valami teakeverék is jó, pl. a Herbária nyugtató teakeverék.
Persze a végleges megoldást az jelentené, ha a probléma forrását ki lehetne iktatni, vagy ha megtanulnád hatékonyabban kezelni a stresszt.
csak az a helyzet hogy nem tudom hogy kezelhetném ezt a rengeteg dolgot ami rám szakadt, szinte az életem minden területén tönkrement minden és egyszerűen nem bírom. És igen éjszaka tényleg ezen kattogok..mikor melyiken..de ez az alváshiány már elég rendesen kikészít. megpróbálom elfelejteni olyankor de szinte semmi esély rá
Azért köszönöm a válaszokat.a teákat talán kipróbálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!