Miert nem hizok? Nyaralakor sokat ettem neha de fengeteget bicikliztem mindennap. Sok mozgas miatt nm hizok? Allomunkat vegzek
Attol fugg h mit ettel es egy alkalommal milyen sokat. Mert ha csak kicsit eszer mondjuk 10 orakor es delben megint kicsit eszel es 2-3 orankent megint kicsit eszel akkor nem hizol sokat (persze ha nem tomeny zsirt eszel es edesseget).
A masik eset az, hogy olyan alkatu vagy. En is rengeteget eszek, de meg se latszik rajtam. Suliban is minden szunetben zabalok, mar ki vannak akadva emiatt a tobbiek, hogy annyi kaja meg se latszikr rajtam. Gyors az emesztesed, es kb atfolyik rajtad a kaja xD
Örülj neki! Mit meg nem adnék azért h ne hízzak XD
Igen valószínűleg azért van, illetve nem mindegy h mit eszel, ha sokat is eszel,pl ha megeszel akár egy egész dinnyét, akkor az szinte egyáltalán nem hízlal, mert nem is tudom, de rengeteg benne a víz,ezért azzal könnyen lehet fogyni. Ha pl hamburgert eszel , ugyananynit mint dinnyéből , akkor viszont lehetséges h meghízol ,mert több a kalória, mint a megengedett (most ezt a példát találtam csak XD)
A léyneg h igen, ha mozogsz akkor talán nem hízol. Ha hízni akarsz, akkor ne mozogj annyit, ennyi az egész, csak egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!