Napi 2 szem magne b6 sok egy 15 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Kb féléve beszedtem egy dobozzal napi 2 szem adagolással és akkor jóp voltam. Utána nem suedtem és akkor rosszul éreztem magam, szorongtam, görcsösnek éreztem a hátam. Most megint elkezdtrm szedni, de most hosszabb távon szeretném szedni, de attól félek hogy utána nem tudom elhagyni ezt a gyógyszert.2016. aug. 10. 17:41
1/4 anonim válasza:
Ez vitamin nem gyogyszer, nyugodtan szedheted csak igyal sok folyadekot, hogy ne legyen vesekoved.
2/4 anonim válasza:
Ez nem vitamin, hanem asvanyianyag. Ha tobbleted van, altalaban hasmenesed lesz. Viszont menj el dokihoz, vannak ennel jobb felszivodasu, magasabb mg tartalmu es olcsobb kiegeszitok is.
3/4 anonim válasza:
Még napi 1 szem is sok, ha ok nélkül szeded. Ha mégis muszáj, akkor az orvos által felírt, patikai tisztaságú szert szedjed. Anélkül pedig semmit. Ha beteg vagy, fordulj orvoshoz, ne magadat gyógyítsd. Hidd el, nem bántásból írtam..
4/4 anonim válasza:
Nekem inkább kevésnek tűnik ennyi egész napra. Valamit azért ehetnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!