Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Éjszakai aktivitás? Hogyan...

Éjszakai aktivitás? Hogyan lehet ezt "megoldani"?

Figyelt kérdés

A gondom a következő: napközben, főleg reggel, általában rossz hangulatú és kedvtelen vagyok, ez csak az este közeledtével javul meg. Olyan 10 órától már tele vagyok energiával, jobbnál jobb ötletek jutnak eszembe, mindenhez kedvet érzek, és nem vagyok álmos.

A kérdésem a következő: ez most egészségügyi (hormoni) vagy szellemi probléma? És hogy lehetne ezen változtatni?

2010. ápr. 18. 23:50
 1/10 anonim ***** válasza:
én is pontosan ilyen vagyok:S napközben meg olyan álmos vagy mint a fene, este meg le nem tudnak lőni:/
2010. ápr. 18. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Dettó, szerintem átfordult a biológiai óránk egy kicsit, de semmi komoly.
2010. ápr. 18. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
velem is ez van, kicsit idegesít, de napközben sok mindenre nem jut időm, amit ilyenkor pótolok be. :S egy nap 28 órából kéne álljon legalább
2010. ápr. 19. 00:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok teljesen,azzal megtoldva,hogy nappal simán tudnék aludni akár egész nap is,éjjel alig néhány órát(kb. 4 órákat),szóval nekem alvászavaraim is vannak.Szerintem Neked csak más a biológiai órád,ahogy azt már írták előttem.
2010. ápr. 19. 00:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a sorhoz. Még most sem vagyok álmos, pedig 5 óra múlva kelnem kéne..
2010. ápr. 19. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem probléma, egyszerűen ilyen a ritmusod. A probléma az, ha korán kell kelned, de az viszont nem egészségügyi kérdés. Én is így vagyok.
2010. ápr. 19. 01:03
 7/10 anonim ***** válasza:
00:26-os vagyok. Korán keltem, s bőghetnékem van az álmosságtól.
2010. ápr. 19. 06:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert még mindig a tikokhoz van igazítva a munka, meg az iskola (6-7-8 órás kezdés), a normális legkorábbi 9 órás kezdés helyett. Túlhaladott dolog.

Az emberek 80%-a nem erre van kalibrálva, ezért aztán álmos az egész ország hétköznaponként.

2010. ápr. 19. 13:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, ki-hogy van?
2010. ápr. 19. 23:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Látom van mindenkinek jobb elfoglaltsága :D
2010. ápr. 20. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!