Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit jelenthet ez? Aki tud...

Mit jelenthet ez? Aki tud segítsen légyszi!

Figyelt kérdés
Székelési ingerem van, elmegyek, és naancssárga színű cseppek jönnek csak ki...a legutolsó széklet pedig sötétzöld volt. Fáj a hasam kb a bordák alatt.
2010. ápr. 18. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Máj- és epebetegségek okoznak ilyen elszineződéseket (a sárga inkább máj, a zöld az epe). Szedném a lábam a dokihoz!
2010. ápr. 18. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
ez? ez aztjelenti h gáz van. se a zöld kaki, se a narancssárga cseppek nem normális. amúgy az valszeg fos, csak nemjönki. igyál egykis gyógyvizet higítva lanygos vízzel és várj otthon 1-2 órát. lesz belőle kaki
2010. ápr. 18. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:

melyik oldalt fáj? mert közvetlen ott van a máj lép

ha zöld akk sok növényt ehettél v spenotot egészséges körülmények között.

de a cseppek lehet h azért narancssárgás mert picit véres lett nem tudom nem vok orvos, lehet aranyér de nemtudom:S

2010. ápr. 18. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valamilyen vírus.Ezek a narancssárgás cseppek nekem is vannak ma egész nap, de nem fáj sehol.Én sem tudom mi lehet.(inkább nekem ilyen nyálkás valamik)
2010. ápr. 18. 18:41
 5/5 A kérdező kommentje:
nekem is ilyen nyálkás valamik...:S mindkét oldalon fáj. :S
2010. ápr. 19. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!