Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Van valami tippetek, ami...

Van valami tippetek, ami reggel felélénkítene?

Figyelt kérdés
Minden reggel olyan nehezen mászok ki az ágyból, bármennyit is aludtam... Nem cigizek, nem kávézok, nem teázok... Olyan jó lenne, ha tudnátok valamit ajánlani, hogy reggelente könnyebben kipattanhassak az ágyból. Jó lenne valami, ami élénkítően hat. Van 2 kicsim (1 és 2 évesek), tehát nem lustizhatok délig (pedig tudnék). Valami ötlet?
2010. ápr. 17. 14:38
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem az energiaital+csoki ami kora reggel felébreszt...
2010. ápr. 17. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A lustaság fél egészség, lusta vagy, nincs orvosság!!!

De a viccet félretéve, vegyél activált, szedd rendszeresen, nekem nagyon bevált. Amikor rámtör a fáradtság és már napok óta nem tudom kiheverni, veszek egy dobozzal, nekem mindig segít! Ősszel szedtem utoljára, de most megint úgy érzem kéne, szerintem ilyen tavaszi fáradtság félét érzünk!

2010. ápr. 17. 14:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is jól jönnevmi tipp. Egész nap a suliban hulla vagyok, mikor hazaérek nem is tudok már tanulni, egyszerűen erőm sem marad:/
2010. ápr. 17. 15:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem ihatok energia italt!

Sosem szerettem a kólát sem, a koffeintől rosszul vagyok, szédülök, nagyon dobog a szívem...

Sajna!

De köszi egyébként a válaszokat amiket eddig írtatok!

2010. ápr. 17. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:

szia:)

amikor felébredsz, gondolj szép és vidám dolgokra, így a napod is szebben indul:)

vagy állítsd be ébresztő-csengőhangnak a kedvenc számodat, vagy amelyik mindig feldob, és lehet hogy könnyebben felébredsz:)

hideg vízzel is mosd meg az arcod, az is frissít:)

ezeket tudom ajánlani:)

sok sikert:)

2010. ápr. 17. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi, rendik vagytok. :)

Baromi nagy kín az ébredés...

2010. ápr. 17. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!