Vállfájdalom, mit tegyek?
Iszonyat fájnak a vállaim a nyakam a tarkóm és csak hat hét múlvára kaptam időpontot...addig mit tegyek a vállammal? Szoptatok, nem szedhetek be akármit sőt krémet sem kenhetek fel akármit.
Akinek van jó ötlete segítsen!!!
Gyere el hozzám, kimasszírozom. Írjál privátot.
Gyógymasszőr
Az előző vagyok. Az is lehet, hogy én menjek, csak írjál, hogy merre vagy. Azt gondolom, hogy a szoptatás önmagában is okozhat ilyesmit. Egyrészt emelgeted a babádat, ami szokatlan terhelés, másrészt megnőtt a melleid súlya a tejtől, és ez húzza a válladat, terheli a vállizmokat, és azoknak a fájdalma simán továbbtevődhet a nyakadra és a fejedre. ("Vállizom" igazából nincs, de ha rákeresel a csuklyásizomra a neten, látni fogod, hogy pont a fájós területeidet érinti! Itt van egy kép, nem tudom, miért csak a bal fele: [link] Ez egyetlen izom, a válladon, a nyakadon és a tarkódon is van. Tehát nagyon jó az esélye, hogy a masszázs rendberak téged.)
Gyógymasszőr
Azt hiszem huzatot is kaptam, attól is fájhat, mert a fülem és az arcom is kezd fájni.
Lehúzódhat a gyulladás a vállakra is? És igaz az, hogy gyulladt területet nem szabad masszírozni?
Akkor a hátadnak már rég kezelésre lett volna szüksége, alighanem feleslegesen élsz 9 hónapja fájdalommal. Az nem akut. A vállnak meg sokkal több köze van a háthoz, mint a fülhöz (mint írtam, lényegében a hátad felső részét borító csuklyásizom alkotja a vállat is), tehát ha izomfájdalmad van, az sokkal valószínűbb, hogy a hátadból eredjen. Azt nem írtad, mióta van, és melyik oldalon. Diagnosztizálni persze csak orvos tud, de én azt gondolom, hogy ez egy masszírozható probléma. A gyulladásnak egyébként jelei vannak, az érintett terület piros és meleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!