Mitől lehet karikás a szemem?
Már sokszor elmondtam, hogy a karikás szem a nátriumhiány jele.
Nátriumhiányt pedig nátrium-klorid pótlással lehet gyógyítani, nem pedig Orbán Viktor módszere szerint.
Ha csökken a véred nátriumtartalma, akkor a szervezeted úgy kompenzál, hogy kivonja a "fölösleges" vizet a véredből, hogy fenn tudja tartani a Na-tartalmát, ezáltal nő a véred viszkozitása. Tehát romlik az ÖSSZES szervednek a vérkeringése, meg a csontodból is kivonja a sót a szervezeted.
Csontritkulás, cukorbetegség, vesebetegség, rák, karikás szem, magasvérnyomás a következmény.
Mindezek a betegsegégek úgy jönnek, hogy azt hiszed közben hogy túl sok sót eszel, ez a legjobb az egészben, már akinek.
De, hogy megnyugtassalak nekem is karikás lett a szemem amikor orvosi tanácsra elkezdtem a nátriumszegény diétát, de mióta tiszta sót fogyasztok elmúlt. xD szerencsésnek mondhatom magamat. De hogy útálom az orvosokat emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!