Napi hányszor kakiltok?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 23:02
11/23 anonim válasza:
Most azt is kérdezd meg hogy ki mekkorát és miylen színüt?!?!
12/23 A kérdező kommentje:
Ki mekkorát és milyen színűt?:D omg
2010. ápr. 16. 23:59
13/23 anonim válasza:
Én kétnaponta, de van hogy 3 nap is eltellik...
Egyébként mi ez az intim kérdés??? Mert te?
14/23 anonim válasza:
Hát a legnagyobb amit sz'RTAM AZ AKKORA VOLT,HOGY már a seggemet elérte:S.Akkora nagyon nagyot kakiltam,és kb az 5. huzásra ment csak le:S
16/23 anonim válasza:
Osztálytársam kibírta a 4 napos osztálykirándulást szarás nélkül úgy, hogy még amikor utaztunk haza sem kellett neki. Nem anorex, kicsit molettes is.
17/23 anonim válasza:
azért nem kakilt mert ha környezetváltozás van akkor ez gyakori. Én sem kakiltam osztkirándulásokon és nem is kellett, nem is jött rám. Én am napi 1x ha sokat eszem 2 x:D
19/23 anonim válasza:
Én ma kétszer voltam kakilni! Jött gáz is rendesen!
20/23 Balika1976 válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy nem tudok kakilni minden nap... a legjobb esetben is minden másnap... de akkoris olyant mint a beton, és rettenetes nehezen jön, aminek jönnie kell.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!