Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jobb oldali hasi fájdalom,...

Jobb oldali hasi fájdalom, máj probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Tegnapelött meg tegnap , eléggé zabáltam, nem ettem sem reggelit sem vacsorát, de mindkét nap hamburger meg pizza.

Tele is lettem tőle. Aztán most 3. napon Jobb oldalon borda alatti rész, és picit fent középen, epe fele érzek görcsös fájdalmat, menni sem tudok rendesen ,mert húzodik és kvára fáj. Valakinek volt hasonló? Mennyi idő alatt jár le ? Ja és fejem is kezdett fájni így vele , meg émelygek, talán hőemelkedés. Ha rázom a fejem jobbra balra gyorsan akkor az a tipikus fájdalom.

2016. júl. 18. 16:22
 1/3 anonim válasza:
Epehólyag probléma, háziorvos kéne első körben és hasi ultrahang, annak függvényében esetlegesen később (ha kövek vannak vagy elhúzódó a gyulladás) sebész vagy műtét. Nem akarlak megijeszteni, de ha esetleg van sebész ismerősöd, akkor megvizsgálhat rögtön ő is, aztán közösen dönthettek a legjobb megoldásról (már amennyiben tényleg baj van).
2016. júl. 18. 21:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Jelenleg el vagyok útazva, tehát 1 hetet tolódik bármilyen vizsgálat is . Addig reményekedem ,hogy csillapodik ,hátha csak átmeneti. De lehetséges ettől,hogy kajáltam túl sokat ? Még máskor is ettem sokat de nem volt ilyen.
2016. júl. 18. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Javúlt a helyzet ! Azoknak üzenném akik még erre kerestek rá .

4. nap fájdalom nem mult el, de nagy mértékben csökkent , és mostmár nem befolyásol semmiben .

2016. júl. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!