Háziorvos kimossa a fület, vagy feltétlenül szakorvoshoz kell menni?
Figyelt kérdés
Bedugult a fülem éjjel.
Ez nálam elég gyakori volt, de már 3 éve nem volt ilyen gondom, azelőtt félévente jártam kimosatni. Akkor még megcsinálta a háziorvos, de annyi minden változott már....
Tudtok erről valamit?
Déltől rendel, szóval akkor kiderül, de ha nem muszáj nem ülök ott feleslegesen. Előre is köszi szépen!
2010. ápr. 15. 10:15
1/7 anonim válasza:
Kimossa valamennyiért kb. 3 ezer ft.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
Tök ingyen kimosta volna.
Be van gyulladva, és így tilos, előbb a gyulladásnak el kell múlnia.
2010. ápr. 15. 13:17
3/7 anonim válasza:
Háziorvos nem most fület, csak fül orr gégész szakorvos, és akkor is csak indokolt esetben.
4/7 A kérdező kommentje:
Az én háziorvosom akkor különlegesen kivétel, mert mindig kimosta és most is megtette volna.
Szedem a bogyókat és ha visszamegyek kimossa.
2010. ápr. 15. 14:22
5/7 anonim válasza:
Az én háziorvosom is simán kimossa, ezért nem utal fül-orr-gégészhez...
6/7 anonim válasza:
a fül átmosása szakorvosi feladat. csináltam magamnak ugy ahogy az üzemi orvos ajánlotta. jó sok samponos viz, lebukni a fürdökádba és oké. naháét lett belőle egy középfültő gyulladás és a jó leb.szás+ üzenet az üzemorvosnak. a cipész maradjon a kaptafa mellett. menj a szakorvoshoz.
7/7 anonim válasza:
Nem kell szakorvoshoz menned, a háziorvos is kimoshatja, de sima langyos vízzel, nem pedig vegyszeressel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!