Tegnap óta mozgás hatására fájni kezdett a hasam alul jobb oldalt. Mi lehet ez?
Tudom, hogy nem tudtok itt pontos diagnózist felállítani de nem igazán van más választásom. Szóval tegnap este hírtelen a jobb alhasamba belenyilalt az égő fájdalom. Tegnap jobb oldalt fájt, csak akkor amikor megmozdultam (felülés, séta, stb). Lefürödtem és elmentem aludni. Ma reggelre szinte nyoma sem volt, de pár percel az ébredés után nagyon kis mértékben el kezdett fájni. Azóta is fáj egy kicsit, de egyáltalán nem annyira, mint tegnap. Nem igazán zavar, csak félek. Egyébként nem vagyok étvágytalan, nincs hányingerem, nincs hőemelkedésem, se lázam, normális a székletem és a közérzetem is. Mostanába kicsit sokat ettem, keveset iszom. Megcsináltam az összes "Vakbél-tesztet" (lefekszem és bal láb fel=semmmi, jobb lábon ugrálás=semmmi).
Szóltam anyumnak, hogy el szeretnék menni orvoshoz, de nem enged el, nem fog elvinni, egyáltalán nem aggódik emiatt, azt mondta, hogy nem tud vele mit csinálni. Az orvosi rendelő nagyon messze van, nincs pénzem elmenni orvoshoz, meg nem is léphetnék le úgy, hogy anyum nem engedte meg. Szóval anyum segítségére most nem számíthatok, szerinte csak a gyomorsavam miatt van, de én aggódok. Most mit tudnék tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!