Belegzeskor lassul a szivdobogasom kilegzeskor pedig olyan mintha maradna egy pici szunet es akkor dobbana egyet es lassan de amikor kifujom es lassaban dobog az elso dobbanas olyan mintha meg a hasamba is dobbana egy, miert?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 18:56
1/6 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy idegek?
2016. jún. 23. 19:06
2/6 anonim válasza:
Ha többször előfordul akkor szívritmuszavar. Azért csinálja ezt mert nem elegendő vért pumpál és olyankor egy rádob egy nagyobbal. Ez természetes dolog. Akkor van baj ha ez súlyosbodik meg elájulsz.
3/6 A kérdező kommentje:
Mostanaba sokat erzem,tavaly voltam ekgn ea verkepen is nem talaltak semmit,amugy belegzeskor gyorsul csak rosszul irtam,szerintem ez az idegektol van nem?
2016. jún. 23. 21:10
4/6 A kérdező kommentje:
Ha oda teszem a kezem a szivemhez akkor nem erzem de ahogy elvettem egybol amikor a kezem a szivemhez rakom csak gyorsulast es a hirtelen lassulast erzem legzesre
2016. jún. 23. 21:28
5/6 anonim válasza:
2-es
Minden nap kiírja a kérdést, de majd észreveszed te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!