Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az hogy egyik...

Miért van az hogy egyik pillanatban nagy örömöt érzek aztán a másikban már depis hangulatban vagyok?

Figyelt kérdés

Tehát egyik pillanatról a másikra megváltozik a hangulatom, tehát a menyország és a pokol között ingadozok, azért annyira nem gyakran. Mi lehet ez? Vmi lelki betegség? trauma? vagy genetika?

Amugy túl érzékeny vagyok lelkileg, ma pl: vki beszólt a biciklimre vmit (öreg bicikli) és én megsértődtem nagyon, emészt még most is kis mértékben. Viszont volt olyan is hogy péntek délután 4-kor, tehát munka végeztével határtalan örömöt éreztem, mivel 2 napig nem kell mennem...

2016. máj. 26. 12:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Ötösöd volt a lottón.

Majd rájössz, hogy elfelejtetted feladni a szelvényt.

2016. máj. 26. 20:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális dolog. Aki egészségesen táplálkozik, és sokat van a szabad levegőn, azt gyakran a puszta lét is boldogsággal tölti el. A természetben azonban minden az egyensúly állapotára törekszik (bár sohasem éri azt el, hisz akkor megszűnne az élet), ezért a túlkompenzáció miatta a jókedvet mindig némi deprimáltság követi.
2016. máj. 27. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

valószínű ahogy élsz, az úgy ahogy van, nem jó - neked, de vannak pillanatok, amikor valami feldob, és akkor jól érzed magad. de aztán ez elmúlik, és visszakerülsz oda, ahol eddig voltál...a sz@rba... :)

ez most elég lesújtóan hangzott, igaz?

és azért hangzott úgy, mert ez a szomorú igazság.

az a helyzet, hogy változtatnod kell.

ha a párkapcsolatod rossz, azon, ha a munkád rossz azon.

ha kevés a pénzed, akkor meg igazítsd hozzá az életed.

pl. élj úgy, hogy ne legyen szükséged annyi pénzre - lemondasz a luxusról, de legalább szabad vagy

pl. nem hajtasz az áloméletre, és egy kevés pénzért dolgozol keveset - értsd. 4 órát dolgozol naponta, ezért kapsz 50eFt-ot mondjuk, de nem is veszel téliszalámit meg kalácsot, hanem csak kenyeret és párizsit, de napozol egy parkban, míg mások rohangálnak ide-oda...

- érted, tehát feladsz valamit, valamiért... és mindjárt elég lesz a pénzed a boldogsághoz :)

párkapcsolat - inkább egyedül és reményekkel teli, mint egy rosszban, kilátástalan jövővel

munka - aki keres, talál. mindig vet az élet az ember elé lehetőségeket, csak keresni kell.

az életed több mint felét munkával kell töltened. keress JÓ munkát. lehet, hogy a jó munka másnak mondjuk borzalom. van, aki kiéli magát akár egy takarításban is, mert úgy érzi, ezzel alkot - tisztaságot csinál. van olyan, akit a segítségadás tesz teljessé - pl. egy ápoló elégedett, ha valakin segített (van, akit meg elborzaszt, hogy egy beteg embert kell lemosdatnia...)

KERESD MEG, NEKED MI A JÓ, mérlegelj, és változtass...

egyszer élsz. elébe kell menni a sorsnak, mert ha egy helyben maradsz - és ez lehet a rossz helyed - a sors úgyis utolér. rövid az idő

2016. máj. 28. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!