Állandóan érzem, ahogy ver a szívem, ez normális?
Ez ellen lehet tenni, hogy ne érezzem ennyire?
Minden egyes dobbanást érzek.
Már hetek óta ilyen.
Azért érzed, mert szinte folyamatosan ráfigyelsz és zavar valamennyire.
Előfordulhat még, hogy nem megfelelő a táplálkozásod, mert pl. sósabban eszel, túlsúlyod van vagy magasabb a vérnyomásod vagy stresszelősebb vagy és ilyenkor erősebben lehet érezni a szívdobogást.
Az alap problémával érdemes foglalkozni, pl. étkezés, mozgás változtatásával, stressz hatékony megoldásával, a ráfigyelés megváltoztatásával - elfogadással.
Mennyi idős vagy? Dohányzol? Rendesen-rendszeresen étkezel?
ha aggódsz, nézesd meg dokival
17/L
A túlsúly ki van zárva, 160cm/51kg vagyok, enyhe dohányos, étkezni rendesen szoktam, a vérnyomásommal nincs baj, csak a pulzusommal, van mikor nyugalmi helyzetben 110.. ezzel voltam dokinál, elküldött vérvételre, de ott csak annyi derült ki, hogy a vasam egy kicsit több a kelleténél.
Akkor a sportot napirendbe szedem. :)
Valami más?
Halálközeli élménytől?? Azzal a tudattal élj hogy a születésed pillanatában az elmúlásod is kódolva benned van.
Ezt siettetheted is és késleltetheted is attól függően mennyire facsarod ki a testedet vagy a lehetőségeidhez képest mennyire óvod.
Az azonban biztos hogy ha azon töprengsz hogy mikor halsz meg azzal egy nappal sem hosszabbítod meg az élted csak megkeseríted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!