Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beteg vagyok, hogy hirtelen...

Beteg vagyok, hogy hirtelen ennyi folyadékot iszom?

Figyelt kérdés

Eddig naponta max 1 litert ittam meg, de az tényleg a maximum volt. Tudom, hogy 2-3 litert kellene, de az utóbbi pár hétben magamhoz képest jóval többet iszom, kb 2 litert, de lehet hogy többet.

Lehet, hogy beteg vagyok?

20/L

2010. ápr. 9. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak úgy szúrópróba szerűen menjél be a gyógyszrtárba és megnézik a vércukrod. De lehet az is, voltak meleg napok és jobban kívántad a folyadékot. Nem egyforma a folyadékigényünk.
2010. ápr. 9. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet a tavasz miatt is, ilyenkor regenerálodik a szervezeted, én is többet iszom...

De lehet a cukorbetegség egyik tünete is. Figyeld ki hogy mikor iszol többet, pl ha elalvás előtt, és éjszaka is felébredsz sokszor inni, akkor lehet nemártana megméretni. JAh meg figyeld a szád ízét, a cukorbetegség jele ha ilyen..acetonos ízű és szagú a szád :)

2010. ápr. 9. 23:28
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Hát, éjszaka nem ébredek fel inni, de reggel az az első dolgom, hogy igyak. És régebben ez nem volt...

Sajnos benne a családban a cukorbetegség, mert apumnak is az volt, és a nagypapámnak is. De nagyon remélem, hogy nekem nem az... :S

2010. ápr. 10. 00:11
 4/5 A kérdező kommentje:

*van

ez kimaradt :)

2010. ápr. 10. 00:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Most iszol normálisan, eddig valamiért nem voltál szomjas.
2010. ápr. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!