Ti is láttok foltokat?
Figyelt kérdés
Ti is láttok kisebb foltokat, pöttyöket főleg világosabb felületek előtt?
Én néha azt hiszem, h szédülök vagy hogy elvesztem az eszméletem és attól van, de végül semmi. Lehet, h normális és csak a fényviszonyok miatt van?
2016. máj. 12. 13:11
1/3 anonim válasza:
A szem üvegtestében jelenlevő "szemét". Sok embernek van. Ha nem koncentrálsz rá, egyáltalán nem zavar.
2/3 anonim válasza:
Igen, néha nagyon zavaró amikor úszkál a sok fekete szösz a szemem előtt, én utcán szoktam erősebben látni, dr ha fehér felületre nézek akkor is.
3/3 anonim válasza:
Szokott néha lenni ilyesmi.Világos fényfoltokat látok ez elég zavaró mert még a közlekedésemet is akadályozza még otthon is.Ha a munkahelyen tör rám akkor nem tudom végezni a munkámat.Arra jöttem rá hogy ha bekapok egy szem cataflamot sokkal hamarabb elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!