Cintuskaa kérdése:
Gyakori has puffadas oka? Hanyinger? Rosssz kozerzet? Faj az egyuttlet.
Figyelt kérdés
A hasam iszonyatosan faj. A nap nagy reszeben fel van puffadva. Teszt szerint nem vagyok terhes . Am 1,5honapja nincsKit keressek fel? Hazi orvos? Nogyogyasz? Nogyogyasznal mar jartam most arra varunk hogy megjojjon es es hogy eltudjak menni hormon vizsgalatra. De mitol puffadok fel? Hozza teszem nem iszom kavet,kenyeret,zsemlet ilyeneket nem fogyasztok meg szensavas uditoket sem .2016. máj. 8. 18:12
1/4 A kérdező kommentje:
"Am 1,5honapja nincs verzese."telefonrol irtam ezert nehezebb volt kiirni .
2016. máj. 8. 18:14
2/4 anonim válasza:
Hasmenésed van? Mert akkor lehet idegi alapú is. Keress rá az IBS-re. Konkrétan a szorongás okozza.
3/4 A kérdező kommentje:
A szekletem naprol napra mas. Erre az IBSre van gyogyszer vagy barmi? Olyan a hasam mint egy 6honapos terhesnek . es feszul faj nagyon.
2016. máj. 8. 18:45
4/4 anonim válasza:
3: Hát, el kéne nézned a háziorvoshoz. Gyógyszer konkrétan nincs, antidepresszánst szoktak felírni kis dózisban és változtatni kell az étrenden.
De persze ez csak egy tipp volt. Lehet, hogy más a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!